Nedávno jsem ulovila svého prvního medvěda.
Byla jsem zvědavá, jak chutná.
Výborně!
Hned šel do pesta.
S domácími těstovinami je takový chlupáč nejlepší.
svazeček medvědího česneku, 2 lžíce loupaných mandlí, 4 lžíce olivového oleje, 2 lžíce parmezánu, špetka mořské soli
Vše hoďte do mixéru. Medvěda nešetřete. Pěkně mu dejte do kožichu :)
Děkuju moc za recept, hned zítra vyzkouším, protože zrovna dnes jsem přišla ke svému chlupáčovi! :-)
OdpovědětVymazatMy medvěda moc rádi. Jak dlouho takto upravený medvěd vydrží? Díky za info
OdpovědětVymazatjá dělám ze 120g listů, 1,5 g soli a 1 dcl olivového oleje. v lednici je už 1,5 měsíce a pořád je výborné. mažu si ho na chleba :-)
OdpovědětVymazat